www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Vand DiMarzio DP155FBK The Tone Zone

teckus
 Share

Recommended Posts

Pret: 500 Lei
Link producator: https://www.dimarzio.com/pickups/high-power/tone-zone?v=21138
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Accept schimburi

Vand doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone, F-spaced, culoare neagra, pozitia bridge. Doza este ca noua, cumparata in februarie de pe un magazin online, are garantia magazinului, cablul intreg(ne taiat), cutie, accesorii sigilate, documentatie. Se stie ca pe Dimarzio ToneZone ori o iubesti, ori o urasti, eu ...pot sa zic ca n-o iubesc, :) motiv pentru care vreau s-o vand. Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb.

Doza este listata si pe OLX, asa ca o pot trimite cu transport prin OLX, sau direct cu FanCurier. Avand in vedere cat costa in magazinele online, acolo unde si este pe stoc(de ex thomann unde-i 533 Lei plus transport 89Lei), eu vreau pe ea:

Pret: 500Lei. Absolut FIX!

tonezone3.jpg

tonezone4.jpg

Doza este NOUA! Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, Seymour Duncan Tb-5 Duncan Custom, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb.

Fotografii suplimentare:

TKS_6021_resize.jpg

TKS_6024_resize.jpg

TKS_6022_resize.jpg

TKS_6027_resize.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.