teckus Posted April 28 Share Posted April 28 Pret: 500 Lei Localitate: Aiud Contact: Personal Messenger Link producator: https://www.dimarzio.com/pickups/high-power/tone-zone?v=21138 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand doza DiMarzio DP155FBK The Tone Zone, F-spaced, culoare neagra, pozitia bridge. Doza este ca noua, cumparata in februarie de pe un magazin online, are garantia magazinului, cablul intreg(ne taiat), cutie, accesorii sigilate, documentatie. Se stie ca pe Dimarzio ToneZone ori o iubesti, ori o urasti, eu ...pot sa zic ca n-o iubesc, motiv pentru care vreau s-o vand. Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb. Doza este listata si pe OLX, asa ca o pot trimite cu transport prin OLX, sau direct cu FanCurier. Avand in vedere cat costa in magazinele online, acolo unde si este pe stoc(de ex thomann unde-i 533 Lei plus transport 89Lei), eu vreau pe ea: Pret: 500Lei. Absolut FIX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted May 3 Author Share Posted May 3 Doza este NOUA! Accept schimb cu Seymour Duncan Black Winter, sau Seymour Duncan Tb-6 Duncan Distortion, Seymour Duncan Tb-5 Duncan Custom, evident spatiate pentru floyd/tremolo(trembucker), de culoare neagra si de preferinta in aceeasi stare ca si doza mea pe care o dau la schimb. Fotografii suplimentare: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts