Christian Cort Posted March 17 Share Posted March 17 Pret: 1400 Localitate: FOCȘANI Contact: 0729040205 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un head Marshall Origin Special Edition (white tolex), putere: 20W/high, 3W/mid, 0.5W/low. Este ca nou, an de fabricatie 2022, are lampi noi JJ, am cutia originala, vine cu footswitch (din footswitch se activeaza Effects Loop si Boost-ul, acesta din urma poate fi activat si din pot-ul de Gain care este de tip push/pull), are Effects Loop (ideal pentru fanii pedalelor) si DI Out. Sound clasic de Marshall Plexi intr-o constructie mai compacta si mai usoara si care poate fi cantat la un volum acceptabil. Se poate folosi ca platforma pentru pedale, amplificatorul are un clean excelent chiar si la volume mari, crunch/gain clasic Marshall la care se poate adauga pedala de boost tip Ibanez TS sau Boss SD-1 ori DOD 250 . Din ce am vazut, este practic acelasi amp ca si Marshall Studio Vintage SV20H, the same sound, cu deosebirea ca este la jumatate de pret fata de Studio Vintage pentru ca este fabricat in Asia (este cel bun sound clasic Marshall intalnit pe versiunile asiatica, am probat DSL-uri si MA-ul), sound-ul fara pedala este cel de Plexi, daca activezi boost-ul din pedala sau Gain ai sunetul obtinut prin legarea cu jumper cable a intrarii in serie si paralel de Plexi. Pretul de vanzare este de 1400 lei fix, fara schimburi, este un pret mai mult decat OK fata de magazin si fata de versiunea mini Plexi UK care suna exact la fel. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Cort Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago Sold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts