Metal Head In Posted March 3 Share Posted March 3 Pret: 190 ron Localitate: Timișoara Contact: 0784291402 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi L-am folosit o perioadă , foarte utilă pedală , dar mi-am reconfigurat set up-ul pe care cânt și nu mai am nevoie . Poate fi folosită în trei moduri : 1. Ca true bypass looper , adică pui între send și return o pedală care colorează tonul sau mai multe pedale , chiar un lanț de pedale care colorează tonul și e ca și cum le-ai scoate din signal chain instant dintr-un clic , însă le poți lăsa on fără să îți afecteze tonul , iar când ai nevoie de ele le accesezi instant dintr-un singur clic de la acest looper . 2. Poate fi folosit de asemenea ca a/b switch ce comută între două amplificatoare . 3. Operează cu adaptor cu polaritate normală (la fel ca la pedalele Boss sau MXR) , însă dacă vreți îl puteți folosi și pasiv fără alimentare , pedala funcționează în continuare , își face treaba , doar că nu se mai aprinde led-ul . Adaptorul e în fapt doar pentru led . Ca și funcționalitate merge și pasiv fără adaptor . În link-ul de mai jos vedeți cum se conectează și ce face . Aveți și poze . Transportul e inclus în preț . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted August 22 Author Share Posted August 22 PREȚ NOU : 160 RON Transport prin Poșta Română inclus în preț . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts