Sake Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) Pret: 3800 Localitate: Iasi Contact: forum Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Epiphone Les Paul Custom Matt Heafy (Trivium) - 7 String, din prima generatie de chitari signature (generatia a doua a e denumita Custom Origins). Am pus o poza cu specificatiile, e mai usor decat sa le enumar. Initial avea doze de la EMG (707 si 81-7) dar le-am schimbat cu un set de Fishman Fluence Modern 7, si are hardcase de la Gator. Are urmatoarele defecte (am pus poze si cu zgarieturile indeaproape): vopsea sarita pe cheite (sunt cele originale, defectul este cunoscut) zgarieturi si lovituri pe lateral un indent deasupra la jack vopsea indepartata in mod neprofesional pe spate langa capacul care acopera selectorul de doze. O vand deoarece nu ma mai pasioneaza si sta si aduna praf degeaba. Fara schimburi, pretul clar poate fi negociat avand in vedere defectele estetice, dar in limita bunului simt. Un pret corect il consider 3500 RON. Edited February 27 by Sake indepartare mail personal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts