Bguitar Posted February 12 Share Posted February 12 Pret: 400 RON Localitate: Iasi Contact: PM Link producator: https://www.seymourduncan.com/single-product/phat-cat Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o doza Seymour Duncan Phat Cat pentru bridge, varianta nickel. E o doza P90 cu marime de humbucker, cumparata de la Muziker acum un an si montata in bridge-ul unui strat la un moment dat. Firul nu mai are lungimea initiala, dar e destul de lung incat sa poata fi montata lejer in bridge-ul oricarei chitari. Aspect si functionalitate 10/10. Predare personala in Iasi sau trimit oriunde in tara prin FanCourier, ambalat impecabil, pe cheltuiala cumparatorului. Nu accept schimburi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roborobert05 Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Salut! Ma intereseaza sa cumpar doza ta Seymour Duncan! Eu sunt in Brasov la facultate, ne tocmim si platesc eu transportul daca vrei. Daca mai e disponibil anuntul te rog da-mi un mesaj. Edited March 19 by roborobert05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts