hourglass Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Pret: 900 lei Localitate: Arad Contact: in topic, in privat sau 0741964371 pe whatsapp Link producator: https://www.gibson.com/en-US/Product/PU490RDB4/PU490RDB4 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand set Gibson 490T + 490R impreuna cu capacele crom si rame crem. Sunt ideale pentru cei care vor sa isi inlocuiasca dozele stock din Epiphone-uri sau alte chitare buget. Rama de bridge este putin crapata, crapatura abia se vede si nu afecteaza cu nimic. Pt ca de obicei nu se includ le dau ca bonus, eu nu mai am la ce sa le folosesc. Accept diferite schimburi cu chitare electrice Harley Benton strat SSS sau 7 string de productie din ultimii doi, trei ani si care sunt undeva cam la aceeasi valoare, nu variantele cele mai de jos unde mai trebuie diferenta din partea cumparatorului. Poze suplimentare la cerere, momentan n-am apucat sa ajung la chitara. Merci Edited February 8 by hourglass Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourglass Posted February 8 Author Share Posted February 8 Nu ma asteptam sa se dea in 10 minute... dar sa fie primit. Vandut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts