www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] [EXPIRAT] [EXPIRAT] Orange Rocker 15 Terror - ca nou, garanție 2 ani

Recommended Posts

Pret: 2400
Link producator: https://orangeamps.com/products/guitar-amp-heads/terror-series/rocker-15-terror/
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

După cum zice și titlul, am de măritat un mini head Orange Rocker 15 Terror.

Este pachet complet, cutie, accesorii, husă, ca nou, ba primești și comutator de canale bonus. Are încă aproape doi ani garanție la MC Music.

Sună portocală - zid pe Dirty și foarte cald și echilibrat pe Clean, ia pedale excelent pe ambele canale. Are buclă de efecte cu buffer pe tub, știe 0.5/1/7/15W.

Nu schimb, trimit în țară cu plata în avans.

Demo:

Poza de buletin:

PXL_20230206_214329890.thumb.jpg.b96ad1774b5400b62a62652c8c699eda.jpg

Edited by apocapsile
  • Like 4

• apocapsile changed the title to Orange Rocker 15 Terror - ca nou, garanție 2 ani

Am uitat să menționez că nu prezintă deloc zgomot nedorit, e unul dintre cele mai silențioase amplificatoare pe care le-am avut vreodată. Începi cu un noise floor foarte avantajos.

I-am înfipt, printre altele, un Egnater Goldsmith în Clean dar și în return și s-a transformat pe loc într-un Marshall. E foarte fain. Ce-i drept dacă vrei clean mai sparkly sau spanky ajută un eq și eventual un ciup de compresor, fiindcă tone stackul e activ doar pe Dirty. El e voiced pe clean cumva foarte echilibrat, pe medii faine, fără excese pe joase sau înalte, să ia bine pedalele - ceea ce și face.

Că tot am pomenit de tone stack, o particularitate a lui este că principala piesă de puzzle este reglajul pentru medii: cu el spre maxim, cele pentru înalte și joase au efect minimal. Pe măsură ce îl reduci pe cel de medii, celelalte două încep să își facă simțit efectul din ce în ce mai pronunțat.

Pe Dirty e efectiv curățel până la ora 12-1, după care crește frumos în crunch și termină în saturația specifică de Orange. 

Atenuarea e foarte eficientă și nu îl gâtuie perceptibil decât când ajungi pe 0.5. Pe setarea de 1W deja sună mai bine definit dirty și mai plin. Pe 7w față de 15w pierde evident headroom dar și puțin din joase, însă poți compensa din tone stack fără probleme.

Sună foarte bine și cu totul dat blană.

Una peste alta, e croit mai degrabă pentru classic rock, medii toată ziua și sunet plin, chiar dacă cei de la Orange s-au gândit să le spună "Terror" tuturor headurilor lunchbox. Nu e terorist de felul lui decât cu eq și ceva pedale potrivite - adică mai mult Rocker decât Terror 🙂

Cam atât am de zis, dacă aveți curiozități nesatisfăcute de cele de mai sus, dați PM. 

Edited by apocapsile
  • Like 3

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.