apocapsile Posted February 1 Share Posted February 1 Pret: TBD / Schimburi Localitate: Brașov Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Noroc, Aș avea "nevoie" de un Creamback de 12" / 8ohm să-mi upgradez oleacă un combo. Dacă ai unul în stare bună și te împiedici de el, poate facem un schimb, ceva. Poa' să fie și din ăla ușor Neo, chiar nu mă interesează decât să aibă voicingul ăla de creamback. Mulțam anticipat de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenderaru Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Eu am pus creamback 10 pe un fender pro junior tweed; nu am reusit neaparat un upgrade (ampul suna acum mai marshally ,mai AC-DC dar pierde grav acel bell tone de fender si mult din headroom avand doar 15w)....so ai grija ce-ti doresti Edited February 9 by Fenderaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted February 15 Author Share Posted February 15 Mulțam de darea de seamă, ai și tu dreptate, n-aș vrea să pierd din chime prea mult, probabil o să mă mulțumesc să mă joc cu un EQ în buclă o vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts