TudorAdrian Posted January 28 Share Posted January 28 Pret: 4950 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: https://shop.g66.eu/FM3/1119 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari, Am decis sa ma despart de al meu Fractal FM3. L-am cumparat din Germania in August 2021, sunt al 2-lea proprietar. Procesorul a fost luat de la G66. A fost tinut doar in birou (sub biroul meu mai precis), nu a parasit locuinta practic; e in stare estetica cat si functionala foarte buna & fara nici un viciu ascuns. Pretul este fix (la G66 este 1,399 EUR). Nu sunt interesat de schimburi. Includ cablul de alimentare si un cablu USB. Ii voi face upgrade la ultima varianta de firmware Cygnus 6.x inaintea predarii noului proprietar. Prefer ridicare / predare in persoana in Cluj-Napoca (cartier Buna-Ziua). Desi nu prefer, pot sa trimit si in tara prin curier rapid cu toate costurile (si riscurile) livrarii asumate de cumparator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudorAdrian Posted January 29 Author Share Posted January 29 Inca are garantie valabila & transferabila pana in Aprilie 2024 (am verificat cu cei de la G66). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudorAdrian Posted January 30 Author Share Posted January 30 Rezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudorAdrian Posted January 31 Author Share Posted January 31 Vandut la pretul cerut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts