merz Posted January 27 Share Posted January 27 Pret: 850 lei Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Sta degeaba prin casa, necantat de multa vreme. Eu il am de prin 2010-2011. Motivul vanzarii - alte achizitii. Nu are probleme, diferite zgarieturi si mici lovituri, a venit cu ele, nu sunt primul proprietar. Basul asta e un Precision cu gat de Jazz Bass si cu o doza de Jazz Bass pe langa cea split coil de Precision. Made in Indonesia 2008, 4 corzi, Body Agathis, Walnut Satin finish, Maple Neck/Rosewood Fretboard, corzi Rotosound 45-105 (probabil ar trebui schimbate si ar avea nevoie de un setup), in prezent acordaj Drop B. Cel mai mic pret pe Reverb 215 euro, pretul meu 850 lei cu gigbag Fender inclus. https://reverb.com/p/squier-standard-precision-bass-special-1999-2010 Atasata si pagina produsului din catalogul Squier 2008. NU sunt interesat de schimburi. Preferabil Bucuresti (se poate vedea/proba.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts