apocapsile Posted January 19 Share Posted January 19 Pret: 2500 FIX Localitate: Brasov Contact: PM Link producator: https://atomicamps.com/amplifire-12/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Noroc! Se vinde un AA12, care nu cred că are nevoie de prezentări. Se simte și se aude excelent, e ca nou, totul perfect, vine plin de presetări și IR-uri faine, nu prea are urme de utilizare, folosit domestic. Prețul e fix, nu vreau schimburi, am de toate și încă prea multe. Vine ca în imagine doar cu traf și va fi bine ambalat dacă trebuie expediat în țară. Pentru orice detaliu sau întrebare folosiți PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted February 21 Author Share Posted February 21 2300 pentru un timp. Pot lua în calcul și schimburi cu anumite interfețe audio și diferență. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead reloaded Posted February 22 Share Posted February 22 Salut. ... un Digidesign Digi 003 Rack (?).. + ceva diferenta. .. sau.. RME Octamic ( cu diferenta din partea ta).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted February 23 Author Share Posted February 23 23 hours ago, guitarhead reloaded said: Salut. ... un Digidesign Digi 003 Rack (?).. + ceva diferenta. .. sau.. RME Octamic ( cu diferenta din partea ta).. Salutare! Mulțumesc pentru oferte dar nu prea am ce face cu ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted March 13 Author Share Posted March 13 Preț de schimb 2500 în rest discutabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted March 18 Author Share Posted March 18 Rezervat momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts