www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Feedback despre magazine de muzica, angajati etc


Borsec
 Share

Recommended Posts

Salutare,

In magazinele de instrumente vanzarile sunt aproape 0 si nu isi mai permit angajati de calitate ?

Suntem fortati in online , cu speranta ca macar putem returna instrumentul daca nu ne place ?

Va propun sa creem un topic de feedback pentru angajatii din magazinele din Romania (daca exista, imi cer scuze)

Fara sa dau nume, cazuri concrete :

  • eram in magazinul de pe Campineanu acum cativa ani, si am avut o disputa cu un angajat (cred ca un semipatron de fapt, unu cret, pe la 50 ani, il stiti voi)

   motivul : cumparasem o orga de 3000E si i-am cerut acelui vanzator sa imi dea o pana de chitara cadou, "ca bonus" . S-a uitat urat la mine, si a sarit la scandal  ca nu e magazinul lui, unde ma cred, etc.

  • pe Calea Victoriei, cam aceeasi situatie, un angajat a sarit la scandal ca de ce nu i-am dat buna ziua (el avand probabil jumate din anii mei) si m-a sfatuit sa caut instructiuni pe net pentru un echipament, ela era prins pe TikTok probabil. 

 

Ne amitim cu totii de Cristi Zapada, de "maestrul" pe pe Victoriei, si de pianistul ala cu ochelari de pe Campineanu (nu stiu cum il cheama).

Oameni incredibili ca pregatire muzicala si ca "customer service".

Oare din astia nu se mai fabrica ?

 

Ce pareri aveti ?

 

Link to comment
Share on other sites

De vreme ce nu ieșisei încă din magazin cu produsul, puteai să îi predai o lecție vizavi de atitudinea lui și să renunți la a mai cumpăra orga. N-avea ce-ți face, trebuia să-ți dea banii înapoi și ziua bună. Zic și eu. Că scrii pe urmă pe forumuri, aia nu îi doare la portofel.

La noi încă mai e mentalitatea aia de alimentară comunistă pe cartelă, că parcă-ți fac o favoare când îți vând ceva. Mai grav e și reflexul de cap plecat, școlit prin fața ghișeelor și prin labirinturile funcționărimii.

Edited by apocapsile
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 18/01/2023 at 21:52, Borsec said:

Ai dreptate, Muzica si McMusic.

Si eu care credeam ca doar mi se pare mie ca ceva e aiurea (all the more so that I'm a girl) si ca I'm just paranoid about it. De asta sincer in ultimii ani am mers aproape exclusiv pe online, nu mai cumpar nimic fizic din magazin decat daca e vorba de maruntisuri, gen corzi, pene, whatever. Si chiar si atunci mi se face o lehamite maxima cand trebuie sa intru pe usa magazinului. In rest, daca pun ochii pe ceva, comand de pe Thomann. Prefer de multe ori sa platesc un pic in plus (desi paradoxal, de multe ori am iesit chiar oleaca mai ieftin asa decat daca as fi cumparat acelasi produs din Rromanica), dar macar stiu ca pot sa testez frumos produsul in liniste, la mine acasa, fara sa am senzatia aia tampita ca imi sufla cineva constant in ceafa si ma scaneaza din cap pana in picioare cu o atitudine din aia gen: "what the hell are you doing here, get the hell out of the shop". Iar ce nu-mi place, dau retur. Ce-i drept, n-a fost nevoie sa fac asta prea des, dar si cand s-a intamplat, n-a comentat si nu mi-a facut nimeni scandal (on a side note, n-am incercat niciodata sa returnez ceva luat dintr-un magazin de instrumente muzicale de la noi, dar ceva ma face sa cred ca nu e un proces prea simplu...).

Pe langa McMusic, am patit diverse faze si la Guitar Shop acum niste ani buni, inainte sa-si schimbe staff-ul. Cred ca singurele magazine unde n-am avut nicio problema pana acum in ce priveste interactiunea cu angajatii au fost Senia si Music and More. But again, this was many years ago (peste 5), deci e posibil (sau chiar probabil) sa se mai fi schimbat un pic lucrurile intre timp.

My two cents.

Link to comment
Share on other sites

Sunteti si foarte sensibili ... e un mit ca in "afara" magazinele sunt altfel. Recunosc, omul cu ochelari de la McMusic e mai putin prietenos dar in final ma duc acolo cu un alt motiv decat sa ma placa unul sau altul. 

Sa mergeti la Iasi la General Systems S.R.L. daca vreti sa vedeti cu adevarat cel mai jos nivel ... 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, mike_KidLazy said:

McMusic,

Guitar Shop acum niste ani buni, inainte sa-si schimbe staff-ul.

Senia

Music and More.

McM - ok daca ii prinzi pe cei mai tineri. Cei doi originali [cret si ochelari, erau vanzatori de cand aparuse McMusic si avea o camera in spate pe dreapta la etaj in Muzica] ... mai bine mergi altundeva

GS inainte sa schimbe stafful au fost de la inceput asa mai ... mistocari. Acum e ok/magazin normal.

Senia - chitaristii nu sunt target audience pentru ei, cata vreme nu abuzezi de rabdarea lor, you can fuck around in there.

M&M - very nice. Am fost sa testez niste schecteruri si nu mi-a placut nici unul, dar m-au lasat sa le testez. [De fapt, imi placuse unul dar era mult peste cat sunt dispus sa dau pe o chitara - Jeff Loomis signature]

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Va marturisesc ca am incercat ambele abordari :

 - client modest, umil, politicos, care vrea sa testeze --> reactie gen "iesi ma afara saracule" cum zicea si colegul de mai sus.

 - client figurant, "cu drepturi", cu bani foarte multi de spart --> reactie gen "iesi ma afara cu banii tai"

Probabil se simt nedreptatiti de viata pentru ca niste vedete asa ca ei ar trebui sa cante pe scena, nu sa vanda instrumente la saraci ... wtf ! :) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.