Alin Rosulescu Posted January 13 Share Posted January 13 Pret: 2500 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Avand in vedere faptul ca "am cam pus ghetele in cui", a venit vremea sa ma despart de cateva din chitarile pe care le detin. Am acest model Schecter Omen Extreme 7 din vara anului trecut si am cumparat-o de noua din magazin. Am folosit-o doar in casa si doar pentru studiu. Are corpul din mahon, quilted maple top, gatul bolt on din maple (artar), fretboard din rosewood (palisandru). Dozele sunt stock - Schecter Diamond Plus iar knob-ul de ton este push-pull. Chitara nu suferit nicio modificare si se prezinta in stare excelenta.Nu are uzura la taste. In magazine se gaseste acum la 3.4000 ron iar eu vreau pe a mea fix 2.500 ron. Nu ma intereseaza schimburi si se preda doar personal, in Pitesti sau Bucuresti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted January 18 Author Share Posted January 18 2300 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted January 23 Author Share Posted January 23 2.100 ron pana la sfarsitul lunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted February 24 Author Share Posted February 24 2.000 ron pret fix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted March 21 Author Share Posted March 21 Trimit si prin curier, costul fiind suportat de cumparator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted March 24 Author Share Posted March 24 Pot lua in calcul si schimb cu desktop amp Yamaha THR sau Positive Grig Spark sau chitara electrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts