Alin Rosulescu Posted January 13 Share Posted January 13 Pret: 2600 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Avand in vedere faptul ca "am cam pus ghetele in cui", a venit vremea sa ma despart de cateva din chitarile pe care le detin. Am acest model Solar de aproximativ 2 ani si am cumparat chitara de la Thomann. Are corpul din mahon, gatul din maple (artar) si fretboard din ebony (abanos). Este setneck si stringthrough. Are doze Seymour Duncan Solar (special facute pentru aceste chitari). Are din fabrica switch in 5 pozitii (pozitiile 2 si 4 fiind pentru colisplit) si potentiometre Seymour Duncan (schimbate de mine). Chitara se prezinta in stare exceptionala, fiind folosita la 3-4 repetitii si o inregistrare. Nu are uzura la taste. In magazine se gaseste acum la 3.900 ron iar eu vreau pe a mea fix 2.600 ron. Nu ma intereseaza schimburi si se preda doar personal, in Pitesti sau Bucuresti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted January 14 Author Share Posted January 14 S-a vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts