Crypto Posted January 13 Share Posted January 13 Pret: 750 RON Localitate: IASI Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ibanez PF 60 SECE NT Chitara electro acustica, In stare buna, are mici urme pe-aici-pe-acolo dar nimic de speriat - ba chiar am si exemplificat una mai maricica in partea din spate. Are mici modificari de cand am cumparat-o, mai precis - preamplificatorul original (care e de toata jena) a fost inlocuit un Fishman Presys Duo (aliexpress limited edition) si cheitele inlocuite din considerente estetice cu unele aurii si capete de chilimbar. Preamplificatorul dispune de doua puncte de preluare sunet, un microfon incorporat care preia sunetul din interiorul chitari, si o doza piezo de sub bridge care preia direct sunetul corzilor. Se poate face blend intre ele. Ba chiar am si pastrat iesirea XLR din spate, la fel si cea standard 1/4 inch. Nu am husa sau alte accesorii, as putea sa ofer bonus un capodastru si niste pene daca o fi cazul (pentru un incepator). Chitara este un model mai de buget insa cu potential pentru cineva care vrea sa cante acustic si prefera ceva mai calitativ decat un Carrefour special Cat despre predare, din pacate doar cu ridicare din Iasi, chiar nu am cutie in care sa o trimit. Accept si schimburi cu procesoare relativ moderne, preferabil mai mici sau alte obiecte, echitabilitatea o discutam la preturile pietei RGC, i.e. in nici un caz n-o sa accept 1:1 cu un Zoom G2 spre ex :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalu Posted March 28 Share Posted March 28 Salut. Mai este valabil anuntul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 29 Author Share Posted March 29 23 hours ago, Lalu said: Salut. Mai este valabil anuntul? da, este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted April 7 Author Share Posted April 7 (edited) 700 RON Edited April 7 by Crypto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts