www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Chitara electro-acustica Ibanez PF60SECE-NT

Share

Recommended Posts

Pret: 750 RON
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Ibanez PF 60 SECE NT

Chitara electro acustica,

In stare buna, are mici urme pe-aici-pe-acolo dar nimic de speriat - ba chiar am si exemplificat una mai maricica in partea din spate.

Are mici modificari de cand am cumparat-o, mai precis - preamplificatorul original (care e de toata jena) a fost inlocuit un Fishman Presys Duo (aliexpress limited edition) si cheitele inlocuite din considerente estetice cu unele aurii si capete de chilimbar.

Preamplificatorul dispune de doua puncte de preluare sunet, un microfon incorporat care preia sunetul din interiorul chitari, si o doza piezo de sub bridge care preia direct sunetul corzilor.

Se poate face blend intre ele.

Ba chiar am si pastrat iesirea XLR din spate, la fel si cea standard 1/4 inch.

Nu am husa sau alte accesorii, as putea sa ofer bonus un capodastru si niste pene daca o fi cazul (pentru un incepator).

Chitara este un model mai de buget insa cu potential pentru cineva care vrea sa cante acustic si prefera ceva mai calitativ decat un Carrefour special 

Cat despre predare, din pacate doar cu ridicare din Iasi, chiar nu am cutie in care sa o trimit.

Accept si schimburi cu procesoare relativ moderne, preferabil mai mici sau alte obiecte, echitabilitatea o discutam la preturile pietei RGC, i.e. in nici un caz n-o sa accept 1:1 cu un Zoom G2 spre ex :))

CSML5866.JPG

CSML5867.JPG

CSML5869.JPG

CSML5876.JPG

CSML5879.JPG

CSML5886.JPG

CSML5887.JPG

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.