OttyMezin Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Pret: 1500 Localitate: Bucuresti Contact: 0744452091 Link producator: https://forums.rgc.ro/topic/68383-amplificatoare-viotubeamp/page/4/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând un amp mini construit de maestrul Viorel Fîrtat prin aprilie 2013. Din mai multe motive am trecut pe Strymon Iridium și nu mai cânt pe amp, așa că decât să stea degeaba, mai bine îl vând cuiva care îl va folosi. Îl am de prin 2015 și am fost foarte mulțumit de el. Am folosit în special canalul clean, care are un ton cald, echilibrat și primește pedale foarte bine. Avea și un comutator de canal, dar nu îl mai găsesc. Prețul amplificatorului a fost 1500 de lei atunci când l-am cumpărat de la Viorel. Specificații amp: Doua canale,clean/lead Putere 10W 4/8/16 ohmi Reglaje de gain/tonuri/prezenta/volum independente pe fiecare canal Loop serie Comutare cu footswitch 4XECC83 nos 2X6P6C Transformator de iesire Hammond Împreună cu el vând și un cabinet Fender Super-Champ 112, achiziționat nou tot în 2015 de către mine. Nu îl mai găsesc de vânzare, dar eu l-am achiziționat de la guitarshop pentru 1000 de lei. Prețul pachetului este 1500 de lei și prefer să le dau împreună. Edited January 2 by OttyMezin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OttyMezin Posted January 4 Author Share Posted January 4 UP! Pot trimite si niste mostre audio in privat, pentru cine doreste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OttyMezin Posted Monday at 19:13 Author Share Posted Monday at 19:13 UP! PRET NOU 1200 lei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts