SydSandman Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Chitarist cu experiență atât live cât și în studio caut colaborare cu trupă sau artiști în București. Genuri căutate: blues, rock, hard rock, progressive rock, heavy metal, thrash metal (un pic de stoner, groove și cu indulgență, death). Nu mă interesează trupe de nunți sau “evenimente”. Menționez că am fost o perioadă de câțiva ani ritm și lead cu o trupă activă, având concerte în țară, cât și materiale scoase în studio (un EP și două single, care pot fi găsite pe Spotify și pe alte platforme de streaming). Mi-ar plăcea să colaborăm atât pe materiale proprii compuse, cât și pe materiale existente, tried and true (ca să le zicem așa). Sunt deschis către multe chestii, atâta timp cât rămân... muzică. Știu că lumea e plină de chitariști, dar mi-ar plăcea să avem o conversație într-o zi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Florescu Posted January 27 Share Posted January 27 Salut, mai este valabil anunțul? Întreb ca și vocalist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SydSandman Posted January 27 Author Share Posted January 27 Salutare, da, mai este valabil. Nu pot spune că am făcut mare lucru de când am pus anunţul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Florescu Posted January 27 Share Posted January 27 Mai există și alți membri? Eu sunt specializat în growling și alte tipuri de scream vocals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SydSandman Posted January 27 Author Share Posted January 27 Salutare, momentan sunt doar eu, dar cred că m-ar interesa ceva mai pe clean (a matter of taste, nimic altceva). Dar în orice caz, ai experienţă ceva, vreo înregistrare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Florescu Posted January 27 Share Posted January 27 Am o înregistrare: Thoughts and Prayers.m4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SydSandman Posted January 27 Author Share Posted January 27 Mulţumesc pentru înregistrare. Nu prea e ceea ce caut ca direcţie muzicală, dar mulţumesc mult pentru interes şi îţi urez mult succes în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Florescu Posted January 27 Share Posted January 27 Mulțumesc, la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts