cereal Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Pret: 3400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Furch D40E Vand Furch D40, chitara hand made, in Cehia, de a doua cea mai apreciata fabrica din Europa (in afara de Lowden, desigur, cu dl George nu ne tragem de sireturi). Fata e din cedru solid, spatele si lateralele din sapele. Ofera un sunet foarte bright, plin si cu atac imediat. Este extraordinara pentru fingerpicking, light strumming pana la medium strumming. Nu e o chitara pe care sa canti Wonderwall. Favorizeaza chitaristi clasici care vor si o acustica buna. Pe forum-uri de peste ocean sunt cunoscute drept "Taylor killers". Am avut personal 9 chitare Furch, una cumparata personal de mine in Praga, unde am testat peste 40 de chitare Furch. Din 40, nu am gasit una care sa nu fie ceas. Quality control-ul lor este top-notch. D40-ul este un model discontinued, pe site-ul Furch fiind numit succesorul dreadnaught-ul din seria Violet. Am adougat o doza Fishman in soundhole, demontabila, daca se doreste. Pe Thomann, cel mai ieftin Furch este 4900 RON, fara case si fara doza. Eu o vand pe a mea cu 3400 RON, impreuna cu un case achizitionat separat si doza achizitionata separat. Trimit oriunde in tara ambalata bine-bine si pe cheltuiala cumparatorului. https://www.youtube.com/watch?v=jNuan2mGRPQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts