www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Taylor 526E

cereal
 Share

Recommended Posts

Pret: 1650 Euro
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Taylor 526E

Vand Taylor 526E, cu case, All-Solid-Mahogany. Exceleaza pe blues-uri, e ca un Martin D15M pe steroizi si cu o proiectie-laser, cu un bas mai tight, acolo unde un Martin exceleaza, ce-i drept. Corpul jumbo face foarte versatil modelul, in sensul ca poate duce strumming agresiv, ceea ce nu te-ai astepta de la mahon in mod normal, dar aici da. Merge pe finger-style daca ai unghii, daca nu ai sunt optiuni mai bune la Lowden-ul vandut de mine. A fost chitara mea principala de scena 4 ani de zile, lasam multe bijuterii acasa la cantare si ma despart greu de ea. Modelul 526E nu se gaseste pe Thomann, dar cel mai apropiat, 522E, e aproape 3000 de Euro. Eu vreau 1650 Euro. O vand pentru ca am prea multe chitare all-mahogany, ca tonewood-febletea mea, si trebuie sa raman cu una singura. Daca se vand celelale, asta o pastrez. Cam asta e povestirea. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului.

https://www.youtube.com/watch?v=hxHDyFEdFM8

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

316146675_2651478408321626_8955787835796239653_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.