cereal Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Pret: 1950 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Furch Vintage 2E Vand o chitara acustica nou-nouta, Un Taylor-Martin Killer, Furch Vintage 2, cu cutaway, fata din Solid Sitka Spruce, spate si laterale din Solid Rosewood. Este noua, luata de pe Kytari.cz acum o luna si ceva. Am adougat o doza LR Baggs M1A activa. care se monteaza sau demonteaza in soundhole, aceeasi doza pe care o foloseste Chris Martin de la Coldplay in Martin-ul lui, in toate concertele lui. E un mare instrument care da o palma oricarui snob care cauta Martin, Taylor, Gibson, eu fiind unul din ei, care le caut pe toate, la care mai caut si Furch-uri. Face tot, dar tot impecabil: Strumming, fingerstyle, centrat si dat cu capul. O vand pentru ca am una la fel, fara cutaway, care suna cu 5% mai bine. Iar pe cutaway sunt servit in colectie. Pretul este 1950 Euro (in care intra doza LR Baggs care e 200 Euro pe Thomann) si este cel mai bun de pe planeta Pamant pe piata noua sau SH (insist sa cautati si sa imi trimiteti link, ca la Altex), nu se gaseste varianta cu cutaway pe nicaieri, deci nu e negociabil. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. https://www.youtube.com/watch?v=R78yagX99W8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted January 3 Author Share Posted January 3 Fara doza LR Baggs 1750 Euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts