cereal Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Pret: 2700 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Lowden F25E Electroacustica, Fata din Cedru masiv, spate si laterale din Palisandru masiv. Hand-made in Irlanda la cea mai posh fabrica de chitare din Europa, sub directa supraveghere a lutierului George Lowden, care a facut chitare pentru multi, inclusiv Eric Clapton. Suna monumental pentru un chitarist care stie ce sa faca cu ea: Sustain lung, separare perfecta a notelor, overtones cu carul, visul unui finger-style-ist sau chitarist clasic, exceleaza si pe medium si light strumming, insa nu mi-as lua-o sa cant despre haiduci sau "Wonderwall". Vine cu doza LR Baggs Anthem montata ulterior, case si acte. Este in stare foarte buna. Initial fusese model LH, i-am facut conversie non-invaziva la dl Eugen Cretu, doar prin schimbare de nut si saddle. Intonatie perfecta, actiune cat se poate de joasa. Comoda la mana, am cantat ore in sir fara niciun efort. Este un instrument rar, care se gaseste rar spre niciodata, iar in Romania... foarte niciodata. Pretul meu este cel mai bun de pe planeta Pamant (insist sa cautati si sa imi trimiteti link, ca la Altex), asa ca nu poate fi negociat. Pot lua in calcul sa scot doza LR Baggs Anthem, care e 1359 RON pe Thomann, si case-ul, pentru cineva extrem de hotarat, dar prefer sa nu ma complic. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. https://www.youtube.com/watch?v=0cANYZcueNo ations_396728_5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted December 22, 2022 Author Share Posted December 22, 2022 Price drop 2400 Euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted January 20 Author Share Posted January 20 2200 Euro, sau 2000 fara doza. Ultima reducere ever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts