www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Chapman ML3 Pro Modern Semihollow - Obsidian Burst - ca nouă!


apocapsile
 Share

Recommended Posts

Pret: 3600 RON
Localitate: Brașov
Contact: PM
Link producator: https://www.musicradar.com/news/guitar-center-announces-limited-edition-chapman-ml3-pro-semi-hollow
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Pentru curățenia de Crăciun, las la apă o chitară cu adevărat deosebită. Forma clasică de tele îmbracă o haină modernă, printr-o contrucție neckthough și semihollow archtop cu două doze duble.

Este printre puținele chitare despre care n-am decât cuvinte de laudă, totul este ireproșabil din fabrică de la finish la dotări și modul în care a fost setată, tăiat prăgușul până la conceperea dozelor stock, care n-am simțit nici măcar o secundă că ar trebui schimbate.

Are pe ea hardware excelent: cheițe blocabile Hipshot open gear, prăguș GraphTech TuSQ XL, este tastată exemplar cu taste jumbo din inox (SS), vine cu bridge țapăn și elemente de cordar din alamă (brass saddles), coarde ernie ball și elecronică fără cea mai mică problemă - cursă excelentă și utilă atât pe volum, cât și pe ton, comutator în 5 poziții cu două variante de split care își ating ținta fără a reduce volumul considerabil, toate noiseless. Până și alegerea ornamentelor pentru potențiometre este foarte inspirată, sunt dintre cele mai mișto de folosit, iar poziționarea este exemplară (sunt ușor îngropate în top).

Construcția necktrhough constă într-un gât din trei bucăți de arțar preparat termic (roasted maple), sculptat frumos într-o formă de C mediu care este rapid dar îți oferă totodată suport și umple palma, cu headstock reverse și înclinat pe spate exact cât trebuie să sune bine și să nu ai nevoie de string trees, plus volută pentru rezistență sporită. Tastiera e tot arțar abuzat termic, ușor rotunjită la capete pentru comfort sporit, precum la Charvel sau Fender USA. Ah, da, are și marcaje laterale fosforescente să-ți găsești locul pe întuneric.

Corpul este parțial gol, cu spatele din mahon și topul curbat din arțar, peste care vine un furnir foarte drăguț și bine aplicat, legate printr-un faux binding.

Sună de rupe și la rece, are sustain enorm, iar amplificat caracterul semiacustic se traduce extrem de frumos în suplețe, ton aerisit (în ciuda faptului că dozele sunt foarte puternice, rămâne clară cu oricât gain) și răspunde cu atac frumos când te înfigi mai tare în ea. Armonicele zboară singure până și când folosești doza de neck.

Vine în tocul original, de calitate excelentă, cu toate accesoriile originale, inclusiv o cârpă din microfibră cât toate zilele și instrumentul de reglat truss rod-ul. Compartimentele de stocare sunt plasate și ele inteligent, fiindcă folosesc și porțiunea de sub mulajul pe unde trece gâtul și oferă în felul ăsta mai mult spațiu pentru depozitat acareturi.

O dau cu inima puțin strânsă, dar îmi depășește cu mult nivelul și necesitățile, iar curiozitatea mi-am satisfăcut-o.

Are doar 3.1 kilograme și ține excelent acordajul (dar rezistă și bine la diferențe de temperatură/umiditate), sună grozav în cam orice context și după mine, chiar dacă arată olecuță rock supărat, nu cred că te dă afară nici moș Bluesilă sau din trioul de jazz / cvartetul baroc / cvintetul de noodleri anonimi dacă apari cu ea.

Găsiți demo-uri cu ea pe tub, printre care și:

Fără supărare, nu răspund la mesaje conținând "ultimu' preț" sau "schimbi cu Dacia 1300" - dacă aveți un buget faceți o ofertă concretă. 

DSCF0833.JPG

DSCF0836.JPG

DSCF0837.JPG

DSCF0838.JPG

DSCF0839.JPG

DSCF0840.JPG

DSCF0845.JPG

DSCF0846.JPG

DSCF0847.JPG

DSCF0851.JPG

DSCF0853.JPG

DSCF0854.JPG

DSCF0855.JPG

DSCF0856.JPG

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Neeegciaaaabiiiil neamuleeeee!

(în paranteză, aia nu înseamnă că îmi ziceți "ultimul preț" sau întrebați ce preț am eu în cap (că ăla e scris deja în anunț, treiinmystick) și alte aberații din astea, ci propuneți o sumă și pe urmă ne jucăm de-a mutatul ba spre aia inițială cerută de mine, ba spre propunerea voastră, până ne simțim amândoi înșelați și batem plama scrâșnind din fălci și înjurându-ne reciproc în gând cu zâmbet de fațadă, semn al oricărui târg corect).

Edited by apocapsile
  • Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.