minu Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Pret: 600 Localitate: Cluj Contact: PM Link producator: https://www.mcmusic.ro/amplificatoare-chitara/vox-mv50-ac-pachet-amplificator-chitara.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparate in 2020 de la Mcmusic. Vox MV50 - amplificator cu lampi NuTube - sunet foarte placut, dinamic, cantat doar in casa si foarte rar. Vine cu cutia originala. L-am cumparat pentru ca mi-a placut foarte mult aspectul lui (motiv pentru care l-am si modelat 3D - atasez o randare) dar din nefericire nu prea il folosesc. Cabinet Vox BC108 - "perechea" recomandata pentru acest amplificator - se aude foarte ok, nu am insa un termen de comparatie serios. Stare impecabila - daca aveti nevoie de poze suplimentare, sa-mi spuneti. Se poate testa in Cluj/ Hunedoara. Cabluri (de chitara - vox VGS-50 + un cablu de instrument orange de 1m) Nu vand separat, intregul "set" il vand cu 600 ron - pret final. Nu livrez in tara - prefer predare personala in Cluj, Hunedoara. Motivul vanzarii: am facut greseala sa cred ca un amp mic = amp de dormitor. Si, desi sunetul imi place mult, de multe ori nu l-am folosit din comoditate - de a pune cablurile, alimentarea, etc. Cu siguranta, pentru altcineva ar fi o unealta mai potrivita decat pentru mine. Edited August 11, 2022 by minu Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Pret temporar: 500 RON. Nu pot edita anuntul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts