www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pedale Wampler, Boss, MXR


Recommended Posts

Pret: 400
Localitate: Bucuresti
Contact: 0733 168 824
Stare: Nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

1. Wampler Faux Spring Reverb Mini - 400 de lei (ca nou, cu velcro, maculatura, cutie și husa de catifea cu care a venit de la producător). Un Reverb excelent dacă îți dorești reverb de amp la unul pe care nu l-a înzestrat fabrica cu așa ceva. Ocupă puțin spațiu in pedalier, e robust și e construit cu piese de foarte buna calitate. 

2. BOSS DD3 - 400 de lei (in stare foarte bună cu cutie, velcro pe spate iar ledul i-a fost înlocuit de către un profesionist cu unul albastru din considerente estetice).
Simplu și eficient, unul din cele mai bune delayuri digitale care nu sparg buzunarul. Nu degeaba atâția chitariști mari îl au in pedalier, nu știe să facă un milion de giumbușlucuri, dar ce face, cu siguranță face al dracului de bine. 

3. Phase 90 făcut de @gigimarga și carosat de mine - 150 de lei.
Carcasă Hammond, tranzistori împerecheați de cea mai bună calitate, la fel ca toate celelalte piese folosite. Pedala e true-bypass si are potentiometru reverse logaritmic, exact asa cum trebuie sa fie la tipul ăsta de phaser. Am vrut un phaser mișto, dar fără sa fie plin de smd-uri ca modelul actual de la MXR, iar colegul nostru a facut o treaba foarte bună cu circuitul. Din păcate îl folosesc prea rar ca să nu facă loc în pedalier altor efecte mai des folosite.

4. MXR 10 band EQ - 400 de lei 
Un eq foarte versatil, cu care faci să sune după bunul plac orice, chit că e amplificator de o căruță de bani sau electroacustică de 100 de euro. Vine in cutia originală, cu velcro pe spate și alimentatorul de 18V care nu a fost niciodată folosit, fiind alimentat din sursă.

5. MXR Custom Badass ‘78 Distortion - 300 de lei. 
Un Boss Ds1 modat cu atât de mult bun gust că îți vine greu să crezi din ce s-au inspirat băieții. Foarte versatil, știe să sune și a Plexi și a distors supărat. La el nu mai am cutie, dar vine cu velcro și topper de la Mooer.

3 buc - Harley Benton Power Plant Jr (5 ieșiri izolate a câte 50 mA), cu toată căblăraia aferentă. 100 de lei bucata

Nu mă grăbesc să le dau, din păcate am probleme cu spatele și nu am cum sa tin un pedalier extraordinar de mare așa că mi-e destul de greu să țin câte 3 distorsuri și două reverburi (la delayuri nu se pune 😅). Le-aș ține “de aromă” in diverse aplicații, dar dacă între timp își găsesc alt proprietar bănuiesc că e win-win pentru toată lumea 

pedale.jpg

Edited by Radu Burcea
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.