Solarograma Posted April 27 Share Posted April 27 Pret: 700 Localitate: Timisoara Contact: 0721591947 sau PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare perfecta+alimentator original (inclus in pret); stiut fiind ca la acest model Line 6 nu il ofera default ci mai platesti ~200 de ron in plus. Este o pedala de delay iconica si extrem de versatila, eu o vand pentru ca asa de mult imi plac ca am 2, dar mi-am comandat pentru unul din pedalboarduri noua versiune MKII. Cumparatorul plateste transportul (trimit prin Fan cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin). Nu ma tenteaza vreun schimb decat daca aveti miraculos urmatoarele pedale: T-Rex Mudhoney II, Death by Audio Fuzz War, Danelectro 3369 fuzz, EQD Life Pedal v2 sau Boss Hyperfuzz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted June 23 Author Share Posted June 23 600 ron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts