AddRien Posted April 10 Share Posted April 10 Pret: 4250 lei Localitate: Provincie Contact: MP Link producator: https://www.engl-amps.com/ritchie-blackmore-signature-e650 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Un amplificator excepțional, creat pentru făimosul Ritchie Blackmore, care acoperă o paletă largă de sunete. Are patru canale: Clean, Crunch, Soft Lead, Heavy Lead. Face tot cam ce face un Marshall Superlead/JCM 800, acesta fiind și motivul pentru care îl dau - este extrem de apropiat de Marshall ca ton (am deja unul vintage) și aș dori un ton diferit. Spre deosebire de Marshall, însă, vine cu cu patru canale, fiind astfel extrem de versatil (de-asta îmi pare rău că-l dau, oricum, nu mă grăbesc și nici nu e obligatoriu să-l vând). Cleanul e clean, drive-ul, drive și, pe partea de distorsiune, nu mai are nevoie de vreo pedală în față. De asemenea, are un fx loop foarte bun. Se poate cânta cu el și la volum mai jos, cu drive din preampul, nu e necesar să fie dat tare ca să sune foarte bine. Bonus, ofer un switch original F5 (nu vine standard cu amplificatorul, mai costă și ăsta). Amplificatorul e într-o stare foarte bună, nu are rupturi în tolex, nu a fost folosit intens. Câteva clipuri trase cu el (înregistrate cu telefonul) 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted April 30 Author Share Posted April 30 Accept schimb cu Mesa Boogie 4X12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted May 12 Author Share Posted May 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted May 16 Author Share Posted May 16 Transport gratuit în țară, prin curier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts