cereal Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Pret: 3100 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Link producator: https://furchguitars.com/en/instruments/discontinued-models/40/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Furch D40, chitara hand made, in Cehia, de cea mai apreciata fabrica din Europa (in afara de Lowden, desigur, cu dl George nu ne tragem de sireturi). Fata e din cedru solid, spatele si lateralele din sapele. Ofera un sunet foarte bright, plin si cu atac imediat. Este extraordinara pentru fingerpicking, light strumming pana la medium strumming. Nu e o chitara pe care sa canti Wonderwall. Favorizeaza chitaristi clasici care vor si o acustica buna. Pe forum-uri de peste ocean sunt cunoscute drept "Taylor killers". Am avut personal 5 chitare Furch, una cumparata personal de mine in Praga, unde am testat peste 40 de chitare Furch. Din 40, nu am gasit una care sa nu fie ceas. Quality control-ul lor este top-notch. D40-ul este un model discontinued, pe site-ul Furch fiind numit succesorul dreadnaught-ul din seria Violet. Pe Thomann, cel mai ieftin Furch este 4900 RON, cu lista de asteptare de 10 saptamani. Eu o vand pe a mea cu 3100, impreuna cu o husa. Trimit oriunde in tara ambalata bine-bine si pe cheltuiala cumparatorului. Site Furch: The successor of Furch 40 you can find under designation Violet Series. "https://www.thomann.de/ro/furch_violet_d_sm.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted March 30, 2022 Author Share Posted March 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknownjoe Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Furch-ul D33 care e la mine, luat de la tine suna demential, nu am auzit un sunet mai clar si puternic la nici o chitara de pana acum. Banuiesc ca si D40-ul asta suna extraordinar, mai ales la ce mic pret ai pus-o. Spor la vanzare 🤘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted April 13, 2022 Author Share Posted April 13, 2022 Multumesc, Matei. Stie Furch sa faca chitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts