www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut acest Strat Relic (Squier) (sau alte asemănătoare)


Toto97
 Share

Recommended Posts

Pret: -
Localitate: SATU MARE
Contact: 0753106097
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Nu cred că are rost să discutăm adicția fiecăruia dintre noi pentru o anumită nișă când vine vorba de achiziționarea unui exemplar remarcabil. 

Ok, probabil nu tuturor, dar cel puțin unora dintre noi ne sclipesc ochii când mai apare (tho destul de rar) o chitara mega mișto. Însă de multe ori, ba e prea scumpă, ba n-am buget luna asta, ba e prea departe și nu o livrează. Astea-s impedimente peste care poți trece, după părerea mea, cu ușurință. Uiți repede, "eh, n-a fost să fie" "vor mai apărea". 

Situația mea face ca acum câteva săptămâni să dau peste minunăția pe care o vedeți în pozele de mai jos. Am întârziat 10 minute (fiind postată pe facebook marketplace cu juma' de oră înainte să o fi văzut eu) astfel, mi-am "pierdut locul la rând". Se pare că nu fusesem destul de rapid. 10 minute au fost de ajuns. Proprietarul a fost mai mult decât corect și prietenos, explicându-mi exact situația (urma ca în scurt timp să o cumpere cineva). Ba chiar mi-a propus alte modele pe care le avea la vânzare, însă eu aveam nevoie de strat exclusiv. Eu, pe de altă parte, renunțasem de tot la ideea că aș mai avea vreo șansă să pun mâna pe ea. Faptul că am recurs la a scrie un mini eseu despre întâmplarea mea vă dă o oarecare impresie vis-a-vis de subtila frustrare care încă mă macină. 

Lăsând orice încercare de a dramatico-hiperboliza această situație, dacă cumva ai această chitară, și te gândești vreodată să o vinzi, please let me know 😂

Dacă cumva nu ai această chitară, dar deți sau cunoști pe cineva care deține o chitara asemănătoare, care urmeaza a fi dată spre vânzare, lasă-mi un mesaj, te rog. 

O să închei prin a-mi cere scuze pentru dramatizare, știu sigur că pot empatiza cu o parte din voi. Dacă cumva n-ai trecut prin asta, sper că măcar te-am amuzat prin penibilitatea mea 😂 numai bine! 

 

Ps. N-am bani de Fender Custom Shop (nici prestanță) 

Pss. Nu vreau să încep eu un proiect. 

received_654110962493404.jpeg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Părerea mea e sa-ți iei nevasta tanara( noua)...frumoasa și desteapta. Eu sunt pățit cu tot felul “ variante” pe care sa le regreți...Sunt  chitari noi, frumoase, făcute bine...duse apoi la un setting profesional...și ...e a ta. E doar părerea mea...Sa trăiți liber ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.