Solarograma Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pret: 750 Localitate: Timisoara Contact: PM Link producator: nu se mai fabrica Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala originala, nu reissue Waza Craft, stare perfecta. Cine stie despre ce e vorba, e pure gold...la second astfel de pedale apar pe aici super rar iar pe Reverb sunt aberant de scumpe. Am folosit-o in studio, niciodata live, la schimb doar cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 Negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted July 18, 2022 Author Share Posted July 18, 2022 600 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted August 23, 2022 Author Share Posted August 23, 2022 Death by Audio Evil Filter mi-am luat, dar schimb cu alte fuzzuri nebune pentru drone/doom...gen Black Arts Toneworks, alte pedale Death by Audio, Boss Hyperfuzz, Devi Ever, pedale de tot felul de la Earthquaker Devices etc.de genu...sau overdrive T-Rex Mudhoney II, Hudson Broadcast sau Mad Professor Royal Blue. Daca e cazul dau si diferenta, nu-i problema...numai sa fie pe filmul meu ...a, si sa nu uit, tobarului meu ii trebuie un Digitech Whammy 5 sau DT, asa ca pot fi sensibil si la o oferta in aceasta categorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted January 5 Author Share Posted January 5 Avem si Whammy, asa ca-s receptiv la schimburi cu fuzz-uri drone sau pedale de la Red Panda(Contex sau Raster2) ori cash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts