Solarograma Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pret: 680 Localitate: Timisoara Contact: PM Link producator: nu se mai fabrica Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru clape si chitara (l-am folosit cu fuzz-uri si suna demential), probabil suna bine & experimental si pentru alte instrumente, nu am incercat. Stare exceptionala, are velcro pe spate, folosit doar acasa si in studio. Nu sunt interesat de schimburi decat cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea evident. - Semnal complet analogic: Preamp -> Filter -> Overdrive - Filtre analogice multi-mod (low pass, band pass si high pass) - Filtrul se poate modula de LFO, envelope follower sau semnal extern - Overdrive post-filtru cu gain ajustabil - LFO cu plaje diferite - Envelope follower cu mai multe moduri si sectiune trigger - True-bypass - Intrare si iesire audio (Jack mare); intrare Cutoff CV, Evelope Follower CV si Trigger - Alimentator original inclus In acest moment este discontinued iar preturile pe reverb au luat-o razna la acest device. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts