www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] EHX Overlord stereo overdrive + boost

Recommended Posts

Pret: 400 RON
Link producator: https://reverb.com/p/electro-harmonix-operation-overlord-allied-overdrive
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand o pedala de overdrive care-mi place foarte mult. Are un sunet gritty-fuzzy si e perfecta pentru rock alternativ, stoner si post rock. Knobul de blend permite combinarea semnalului clean cu cel al pedalei si poti scoate foarte multe tonuri in acest fel. Boost-ul este pozitionat inaintea pedalei dar poate fi setat si separat de overdrive, prin switchul intern. Boost-ul are un sunet foarte mid focused, si e perfect pentru solo-uri, pentru ca umfla notele si le da sustain asemenea unui big muff. Eu foloseam pedala asta dupa reverb, ca sa ii dau o textura ceva mai granulara si pe acustica, unde am vrut sa am overdrive dupa impulse response. Eq-ul este foarte puternic si il tin de obicei pe la ora 12 pe fiecare knob. Selectorul de impedanta permite combinarea pedalei cu orice tip de instrument, fie ca e chitara electrica sau acustica, bass sau clape si synthuri. Vine cu footswitch protectors de la mooer si power supply-ul original. 

Pret fix: 400 RON

Livrez in tara pe cheltuiala cumparatorului.
Schimb doar cu helix :))

272176056_7006749256065729_2217716420092714170_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.