SilviuSx67 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Pret: 400 RON Localitate: București Contact: 0733388069 Link producator: https://reverb.com/p/electro-harmonix-operation-overlord-allied-overdrive Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o pedala de overdrive care-mi place foarte mult. Are un sunet gritty-fuzzy si e perfecta pentru rock alternativ, stoner si post rock. Knobul de blend permite combinarea semnalului clean cu cel al pedalei si poti scoate foarte multe tonuri in acest fel. Boost-ul este pozitionat inaintea pedalei dar poate fi setat si separat de overdrive, prin switchul intern. Boost-ul are un sunet foarte mid focused, si e perfect pentru solo-uri, pentru ca umfla notele si le da sustain asemenea unui big muff. Eu foloseam pedala asta dupa reverb, ca sa ii dau o textura ceva mai granulara si pe acustica, unde am vrut sa am overdrive dupa impulse response. Eq-ul este foarte puternic si il tin de obicei pe la ora 12 pe fiecare knob. Selectorul de impedanta permite combinarea pedalei cu orice tip de instrument, fie ca e chitara electrica sau acustica, bass sau clape si synthuri. Vine cu footswitch protectors de la mooer si power supply-ul original. Pret fix: 400 RON Livrez in tara pe cheltuiala cumparatorului. Schimb doar cu helix :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuSx67 Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 cadou: patch cable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts