randomdisplayname Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Pret: 2000 Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://www.ibanez.com/eu/products/detail/rgms8_01.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vând un Ibanez mutliscale (25.5” - 27.26”), cu 8 corzi, pe care l-am luat impulsiv și cu care am aflat the hard way că nu mă înțeleg. Chitara e practic nouă. Am cântat de câteva ori la ea și, realizând că orice instrument cu mai mult de 6 corzi pentru mine e overkill, a început să stea degeaba și să strângă praf și prefer să o vând decât să stea degeaba. A venit foarte bine setată, acțiunea e comodă fără buzz (undeva la 2.3mm pe F#). Cheițele țin acordajul bine, nu am avut probleme cu ea. E un instrument super OK raport calitate-preț, mai ales pentru cine vrea să ia un 8 string multiscale decent fără să spargă o bancă. Predare personală exclusiv în București, unde o puteți și asculta sau vedea. La schimb mă interesează exclusiv un Epiphone Thunderbird Classic PRO. Edited January 21 by randomdisplayname 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts