Metal Head In Posted January 20 Share Posted January 20 Pret: 200 euro Localitate: Timișoara Contact: 0784291402 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare excelentă atât optic cât și funcțional , reține fără probleme preseturi , până la 64 preseturi , deși vintage e unul dintre cele mai best sounding delay de pe piață . Pe lângă delay standard gen Gilmour , are și mod gen analog delay (out of phase delay) precum și un filter care dacă îl activezi emulează tape echo delay . Folosit de mai marii timpului Gary Moore , John Norum (Europe) și mulți alții . Nu a avut vreodată probleme , deși e din anii '80 e bine întreținut încât pe placuța made in Japan cu serial number încă mai are folia de protecție . Prețul e puțin negociabil . Îl dau fiindcă mai am două delay-uri tot MIJ de la Roland / Boss și strâng bani pentru un Marshall 1987x (Plexi / JMP) Cumpărătorul suportă transportul . Mai jos aveți poze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted January 23 Author Share Posted January 23 Ultimul preț 180 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted February 6 Author Share Posted February 6 Curaj , se poate negocia ! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted February 16 Author Share Posted February 16 Vreau să precizez că în acest preț intră și adaptorul de tensiune 110 V din poza de mai jos (delay-ul fiind vintage made in Japan funcționează la 110 V) . Adaptorul este noise free , practic nou și foarte potrivit pentru acest delay , l-am luat acum un an de la Hornbach . Îl voi trimite odată cu delay-ul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted February 21 Author Share Posted February 21 Ultimul preț promoțional : 160 euro și shipping pentru delay + traf AC adapter . Un mega preț pentru un best sounding delay full original vintage made in Japan . Shipping-ul nu cred că poate fi mai mult de 40 ron cu Fan Courier . Cumpărătorul nu cred că va fi dezamăgit . E o sculă mega profesională acest delay . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted March 19 Author Share Posted March 19 Având în vedere situația de criză prețul scade la 140 euro + shipping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted March 30 Author Share Posted March 30 Prețul scade la 130 euro total , cu transport gratuit prin Fan Courier (pt. delay + traf) . Este ultima actualizare de preț , dacă nu se vinde la acest preț , prefer să-l păstrez . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted May 7 Author Share Posted May 7 130 euro sau dacă se vrea în lei 650 ron !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts