Metal Head In Posted January 14 Share Posted January 14 Pret: 500 euro Localitate: Timișoara Contact: 0784291402 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ampliful este într-o stare excelentă atât optic cât și funcțional , a stat doar la mine în cameră . L-am folosit multă vreme , în cea mai mare parte din timp la volum mic de cameră , nu a avut vreodată probleme . Sună foarte fain , îmi place mult cum sună , ENGL sunt cunoscute ca fiind printre puținele amplificatoare pe lămpi , de 50 watt , care sună excelent și la volum foarte mic , neavând nevoie de atenuator sau alte asemenea accesorii . Are reverb pe arc Accutronics USA și are FX loop foarte bun reglabil de la serial la paralel . Îl dau fiindcă mi-am luat un head Engl Fireball 60 din 2.005 , care sună similar cu acesta , dar are ceva mai mult gain și e mai pe placul meu . E prea mult două amplificatoare pentru mine mai ales că sunt foarte asemănătoare ca sound iar unul acum mai mult stă . Cumpărătorul suportă transportul , deși aș prefera să-l predau personal că e cam greu și cam riscant cu trimisul . Mai jos aveți poze . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted January 19 Author Share Posted January 19 M-am răzgândit . Nu îl mai vând , rămâne ca și amplif de clean sound pentru mine alături de Fireball care va fi pe drive . Mi-am făcut un A/B switch fain iar pentru ușurința și avantajul de comutare de la clean + efecte la drive + od boost + efecte și invers , fără a face tap dance , merită să țin două amplifuri . RĂMÂNE totuși la schimb , însă singurul schimb care mă interesează este cu Marshall 1987x (Plexi / JMP) + o diferență în bani sau scule corespunzătoare din partea mea . Sunt conștient că nu voi putea cânta la volum mic cu acel Marshall 1987x și că voi pierde un foarte bun amplif de clean dar asta e , fiindcă sunt fan Yngwie Malmsteen și Dave Murray (Iron Maiden) , iar atunci mi musai și acel Marshall , chiar dacă va fi mai mult de look . Alte propuneri de schimburi efectiv nu mă interesează , doar ce am menționat mai sus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted January 20 Author Share Posted January 20 Revine totuși la vânzare fiindcă am nevoie de bani pentru a-mi cumpăra un Marshall 1987x ce mi-l doresc foarte tare . Prețul e de 500 euro ușor negociabil . Sau schimb cu Marshall 1987x + diferența în bani din partea mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted January 23 Author Share Posted January 23 Varianta cu schimbul cade . Ultimul preț 450 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted February 6 Author Share Posted February 6 Curaj , se poate negocia ! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted February 21 Author Share Posted February 21 Sold ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts