mmihai3 Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 (edited) Pret: 1850 Localitate: București Contact: 0746 020 113 Link producator: https://www.fender.com/en-RO/guitar-amplifiers/vintage-pro-tube/bassbreaker-15-combo/2262006000.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Amplificatorul este în stare bună, atât că prezintă mici întreruperi când se folosește butonul de Structure, iar butoanele de GND lift și cab emulation sunt avariate extern, dar perfect funcționale. Tone stack-ul său prezintă o modificare a condensatorului de medii, pentru a-l face mai versatil și mai puțin strident la high gain. Schimb doar cu Bassbreaker 15 head. Motivul este că îmi trebuie acest gain structure, dar îmi folosesc toate amplificatoarele cu un răspuns de referință pe care îl obțin doar cu o boxă și un emulator de boxă externe. Edited December 23, 2021 by mmihai3 adăugat numele producătorului Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Update: nu mai schimb, mi-am cumpărat head. Condensatorul de tone stack l-am schimbat la valoarea inițială. I-am dat cu contact spray pe comutatorul de structure și funcționează mai bine. 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Am descoperit că o lampă de putere s-a devidat, așa că i-am înlocuit power stage-ul cu o pereche echilibrată de Sovtek EL84, nou nouțe. Prețul crește ușor la 1900 lei. Există posibilitatea să îl transport personal la Cluj, pe la începutul lui iunie. Cine e interesat, pls pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 Preț discutabil, scăpați-mă de el! 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 1600 lei preț nou 😤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts