Zoltan P. Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Pret: 700 Localitate: Alesd-Bihor Contact: 0745302525 Link producator: https://www.roland.com/ro/products/cube-30x/features/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare!Pun in vanzare un combo Roland Cube 30 X de care am avut mare grija,eu fiind primul proprietar.Ce e bun in el este ca nu e complicat de folosit (reglat) .Facilitatile cu care este incarcat toate sant bune si folositoare.Eu l-am folosit mult in casa ,a fost si in sala de repetitii totodata si pe scena mare neavand nici cea mai mica problema cu el--- si acuma arata si merge la fel de bine ca si din prima zi.I-am montat o mufa pt. dif. exterior dar nu a fost folosit nicioadata.Se poate folosi cu efecte exterioare sau ce este dat de fabrica ,eu acasa l-am folosit fara iar la repetitii cu un procesor Digitech Rp 1000.Pretul e 700 ron usor neg. fara schimburi.Il pun in vanzare pt. ca nu il mai folosesc de o vreme si anuntul va fi valabil pana in 15 decembrie.Trimit in tara bine ambalat ,tr. platit de cumparator. Multumesc pt .vizualizare ,nu pun pe OLX ca acolo e plin de neseriosi....;-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted December 8, 2021 Author Share Posted December 8, 2021 Pana in 15. dec. pret nou 650 lei dar asta e ultimul..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted December 26, 2021 Author Share Posted December 26, 2021 scot de la vanzare , mi-am rezolvat problema financiara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts