www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Constantin220

expirat vând [EXPIRAT] ACP - Eight Trigrams! Dual Head Echoverb, Octave Up Filterverb, Perfect 5th Echotrem! Prima din serie

Recommended Posts

Pret: 100 EUR
Localitate: București
Contact: 0746 975 814
Link producator: https://acpeffect.com/
Stare: Nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

ACP (Accumulative Current Production) - Eight Trigrams!

Prima făcută, trimisă nouă de ACP la lansare pentru a o demonstra și a explica cele trei algoritme tuturor!

Numele celor trei algoritme, Dual Head Echoverb, Octave Up Filterverb, Perfect 5th Echotrem, au fost concepute de noi și sunt folosite de ACP în diverse materiale de promovare cu acordul nostru.

O pedală unică, foarte versatilă și flexibilă de la un producător minunat din Hong Kong: ACP 交流製作 (Accumulative Current Production)! Creațiile sale sunt construite manual cu componente through-hole și multă grijă, și inspirate din bogata cultură cantoneză. Chiar și acest multi-efect digital este construit cu componente mari, through hole, ceva foarte rar întâlnit în lumea pedalelor noi! Originalitatea și calitatea lor captează atenția tuturor instrumentaliștilor, iar funcțiile atent alese oferă toată flexibilitatea necesară creativității! Puteți achiziționa toate creațiile lui de pe pagina lui de reverb sau de pe site-ul lui. Dar dacă nu sunt pe stock acum, sau pur și simplu doriți să cumpărați cu predare personală în București, fără așteptarea îndelungată, transport și taxe suplimentare, vă stăm la dispoziție cu un exemplar! Din mica noastră colecție, perfect nou cu toate accesoriile, se vinde doar pentru a facilita alte achiziții.

ACP Eight Trigrams a fost lansat în luna Noiembrie a acestui an în două versiuni: una este această pedală oferită nouă, iar alta este o versiune de aniversare construită pentru chitarista cantoneză Hydra a grupei Just a broken machine din Hong Kong. Dar versiunea oferită nouă ne place mai mult, haha! Preferăm delay-urile complexe din aceasta mai mult decât effectul chorus din versiunea albastră))

Este o pedală foarte ușor de folosit odată ce deprindeți funcțiile acesteia. Pentru un ghid complet de folosire al ACP Eight Trigrams, căutați demonstrația noastră pe YouTube.

Pe scurt cele trei algoritme:

 • Dual Head Echoverb - reproduce un delay magnetic super transparent și curat, cu două capete de înregistrare și cu opțiunea de a adăuga reverb (from zero to MASSIVE) pentru tonuri cu adevărat EPICE!
 • Octave Up Filterverb - efect unic de reverb cu predelay și o octava în sus controlată prin două filtre: High Pass Filter și Low Pass Filter
 • Perfect 5th Echotrem - efect de delay foarte complex care crește frecvența repetițiilor consecutive în intervale de 7 semitonuri (Perfect 5th). La acestea se poate adăuga și tremolo.

Pe scurt funcțiile:

 • primul potențiometru (stânga sus) este mixul. De la 100% semnal neprelucrat, la 50/50 (la ora 12:00), la 100% semnal prelucrat.
 • următoarele trei potențiometre sunt pentru cei trei parametrii modificabili ai fiecărui algoritm
 • un switch se acționează de sus în jos și selectează algoritmul (ordinea de sus în jos este cea oferită aici)
 • un potențiometru de volum (stânga jos) oferă tot boost-ul necesar dumneavoastră pentru a atinge nivelul dorit

Nicăieri nu veți mai întâlni această pedală, este cu adevărat unică. Și pentru calitatea acesteia, tonul neprelucrat super transparent și curat, și tonul prelucrat atât de complex și de adânc controlabil, ar putea cu ușurință să coste 200 EUR.

Dar acum aveți o ocazie unică: vă oferim primul ACP Eight Trigrams din această serie la doar 100EUR!

Și cu toate accesoriile, până și materialul de protecție în transport. Veți primi toată experiența achiziției produsului nou! Și chiar mai mult, a primului Eight Trigrams din seria neagră!

Vânzare în București cu predare personală. Vă așteptăm cu drag!

IMG-20211127-WA0002.jpg

IMG-20211127-WA0001.jpg

IMG-20211127-WA0000.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.