www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Constantin220

expirat vând [EXPIRAT] FLAMMA FC05 Modulation Multi Effects Pedal - Flanger, Phaser, Bit Crusher and much much more!

Recommended Posts

Pret: 35 EUR
Localitate: București
Contact: 0746 975 814
Link producator: https://www.flamma.shop/products/flamma-fc05-classic-modulation-effects-pedal
Stare: Nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Flamma FC05 Modulation Multi Effects pedal!

O pedală excelentă atât ca tonuri cât și preț primită direct de la Flamma Innovation, un producător relativ nou din Shenzhen, China! Și-au propus să ofere practic toate produsele de bază într-un pachet de o calitate nemaiîntâlnită în cel mai accesibil diapazon de preț! Și, vrem să spunem că au făcut o treabă foarte bună! Disponibile atât direct, cât și prin Thomann. Dar dacă doriți să cumpărați un exemplar complet nou, fără 20++ euro pentru livrare, cu predare personală în București, vă stăm la dispoziție cu un exemplar! Din mica noastră colecție, perfect nou cu toate accesoriile, se vinde doar pentru a facilita alte achiziții.

Flamma FC05 este probabil cea mai ușoară alegere pe care o puteți face pentru 35 de euro. Dar ce nu vă așteptați probabil este ca tonurile să fie atât de bune și TRANSPARENTE! Sunetul semnalului neprelucrat se păstrează excelent, așa că folosiți-l fără griji: dumneavoastră decideți cât de sălbatic să fie cu ajutorul potențiometrului depth, și nimeni altcineva. Algoritmii sunt foarte interesanți, de la tonurile de bază până la sunete unice, găsite doar în această pedală! Gama de efecte oferită este următoarea: Chorus, Flanger, Tremolo, Phaser, Vibrato, Rotary, Liquid, Auto Wah, Stutter, Ring, Low-Bit. Este mult de scris aici, mai ușor este să le ascultați pentru a le înțelege pe deplin. Dar măcar câteva cuvine merită despre cel mai neobișnuit dintre moduri:

Liquid - un mod unic din câte am văzut în orice pedală: imaginați-vă o sticluță cristalină cu apă care curge exact în ritmul în care doriți! Cam așa sună, dar fără să toarne apa peste tot. Aveți nevoie de această sticluță, fără îndoială!

Iar acum, această pedală excelentă și complet nouă poate fi a dumneavoastră pentru un preț incredibil: 35 EUR!

Și cu toate accesoriile, până și materialul de protecție în transport. Veți primi toată experiența achiziției produsului nou! Și economisiți și la transport, va primi Thomann 39EUR + 20EUR (livrare) altădată))

Vânzare în București cu predare personală. Vă așteptăm cu drag!

IMG-20211110-WA0019.jpg

IMG-20211110-WA0023.jpg

IMG-20211110-WA0022.jpg

IMG-20211110-WA0021.jpg

IMG-20211110-WA0020.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.