www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Boss MT2W Metal Zone Waza Craft, Perfect Nou, preț foarte bun


Recommended Posts

Pret: 120 EUR
Localitate: București
Contact: 0746 975 814
Link producator: https://www.boss.info/global/products/mt-2w/
Stare: Nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

O pedală legendară, acum în seria de elită Boss Waza Craft: Boss MT2W!

Aveți toate sunetele originalului Metal Zone cu mult mai puțin zgomot decât originalul și un nou mod: Custom Mode! Acesta vă oferă un sunet aproape transparent, aproape complet curat cu potențiometrul Gain la minim, și mai mult volum (datorită frecvențelor mijlocii transparente), astfel încât poate fi folosit și ca un EQ sau clean boost! Iar cu Gain la maxim, vă veți bucura de ton-uri incredibile, pline de sustain și totuși clare, păstrând caracterul original al chitării neașteptat de bine. Modul Custom face cu adevărat o diferență imensă!

Controlul parametric al frecvențelor mijlocii este foarte flexibil și ușor de folosit. Iar pentru a obține cel mai transparent ton, de la care puteți să vă abateți mai departe, pur și simplu ajustați toate potențiometrele la ora 12:00 cu excepția Gain (acesta să fie la minim) în modul Custom. Și de acolo puteți obține orice ton doriți, chiar și tonuri low gain dinamice, dacă sunt necesare. Iar pentru sunetul întânit adesea în 80's metal, modul Standard vă va încânta cu siguranță.

 

Despre această pedală: Este perfect nouă, achiziționată recent de la Thomann, cu toate accesoriile și ambalajul original, astfel încât veți primi cu adevărat experiența completă a achiziției pedalei noi. Fără nici cea mai mică urmă de folosire, chiar și bateria originală are încă voltajul necesar! Din mica noastră colecție, perfect nouă cu toate accesoriile, se vinde doar pentru a facilita alte achiziții.

Prețul Thomann: 135 EUR + 20 EUR transport

Prețul nostru (pedală perfect nouă): 120 EUR!

O reducere excelentă pentru o pedală legendară! Clean boost, EQ, Overdrive și Metal-ul cel mai greu, toate vă așteaptă în această pedală!

Și cu toate accesoriile pentru a primi toată experiența achiziției produsului nou!

Vânzare în București cu predare personală. Vă așteptăm cu drag!

IMG-20211030-WA0000.jpg

IMG-20211030-WA0001.jpg

IMG-20211030-WA0002.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 14/11/2021 at 21:32, AutumnRa said:

Bună seara!

Din câte văd pe acest site, prețul este de 675 RON adică 137EUR. Prețul de pe Thomann menționat de noi, cât și prețurile menționate de vektor sunt puțin mai avantajoase decât cele menționate de dumneavoastră, cu minimul fiind de 127 de EUR.

Probabil că vă gândeați la versiunea standard non-Waza, aceea pe Thomann este 95EUR. În orice caz, pentru oferte de cumpărare, ne puteți trimite un mesaj direct, nu merită să încărcăm astfel acest thread.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moș Crăciun se pregătește din timp!🎅🎸

Așa că pentru o iarnă plină de tonuri excelente, vă aducem reduceri incredibile la echipament incredibil: handmade, complet nou, cu tot ambalajul original si toate accesoriile! Numai bun de lăsat sub brad, dar dacă nu rezistați până atunci, cu atât mai bine chiar!

Boss Metal Zone MT-2 Waza Craft - 100EUR!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.