triptiti Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Pret: 1500 Localitate: Arad Contact: 0721629125 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este in perfecta stare. Griful este drept. Dozele originale au fost schimbate cu o pereche de Dimarzio Paf 7. Banus dau un set de corzi Ernie Ball 10-52. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Excelenta chitara, am cantat pe ea si mi-a placut foarte mult ce-i poate pielea. Initial trebuia sa plece la mine, insa din pacate mi-a intervenit ceva urgent si nu o mai pot lua. Prin urmare, bafta multa la vanzare, noul proprietar cu siguranta va fi placut surprins! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ai cumva ceva info despre modelul asta? Nu il găsesc în cataloagele Schecter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 hour ago, Jiganie said: Ai cumva ceva info despre modelul asta? Nu il găsesc în cataloagele Schecter. Ori de fapt e neagra original si a fost vopsita? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
triptiti Posted October 26, 2021 Author Share Posted October 26, 2021 Vanduta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts