mmihai3 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Pret: 900 Localitate: București Contact: 0746 020 113 Link producator: https://www.bugera-amps.com/product.html?modelCode=P0B0M Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Aproape nou, cumpărat în aprilie 2021. Nu am umblat în el. Sună foarte bine, mai ales canalul de clean - o bună platformă pentru pedale. Îl vând pentru că mi-am cumpărat un Orange second hand pe care l-am modificat cum îmi place. Features: - 22 W putere, 2 canale, reverb integrat. - canalul de drive are o voce vintage. Master volume pentru amândouă, canalul de drive având și control de volum separat, pe lângă gain. - două intrări separate pt canale, "Normal" și "Bright" - eu nu aud diferență mare între ele. - pedală de control pentru canal și reverb (nefolosită). - buton de "boost" - ce face este să neutralizeze parțial tone stack-ul. Este eficient când mediile sunt scăzute, e o trecere rapidă de la scooped la pe medii. - FX loop. De luat în considerare că reverbul integrat se află înainte de loop, în circuit: efectele de gain sau compresie aici vor crește lungimea reverbului. - comutator de putere a power amp-ului: Pentode/Triode. Modul "triode" scade puțin volumul, dar parcă ia un pic de suflul unor doze. - impedanță selectabilă între 4, 8 și 16 ohmi, cu două ieșiri în paralel. - monitorizare a lămpilor de putere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprianfilipas Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Salut, mai e disponibil amp-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 9 minutes ago, ciprianfilipas said: Salut, mai e disponibil amp-ul? Salutare, da, mai este disponibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprianfilipas Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 2 hours ago, mmihai3 said: Salutare, da, mai este disponibil. Livrezi si in tara sau doar predare personala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai3 Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 47 minutes ago, ciprianfilipas said: Livrezi si in tara sau doar predare personala? Pot livra cu avans 200 lei prin virament bancar, și 750 lei ramburs. Estimez că aproximativ 50 lei costă transportul. Pentru mai multe detalii, contactează-mă pe privat, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts