www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Amplificator chitară electrică Bugera V22HD Infinium

Recommended Posts

Pret: 900
Link producator: https://www.bugera-amps.com/product.html?modelCode=P0B0M
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Aproape nou, cumpărat în aprilie 2021. Nu am umblat în el. Sună foarte bine, mai ales canalul de clean - o bună platformă pentru pedale. Îl vând pentru că mi-am cumpărat un Orange second hand pe care l-am modificat cum îmi place.

Features:
- 22 W putere, 2 canale, reverb integrat.
- canalul de drive are o voce vintage. Master volume pentru amândouă, canalul de drive având și control de volum separat, pe lângă gain.
- două intrări separate pt canale, "Normal" și "Bright" - eu nu aud diferență mare între ele.
- pedală de control pentru canal și reverb (nefolosită).
- buton de "boost" - ce face este să neutralizeze parțial tone stack-ul. Este eficient când mediile sunt scăzute, e o trecere rapidă de la scooped la pe medii.
- FX loop. De luat în considerare că reverbul integrat se află înainte de loop, în circuit: efectele de gain sau compresie aici vor crește lungimea reverbului.
- comutator de putere a power amp-ului: Pentode/Triode. Modul "triode" scade puțin volumul, dar parcă ia un pic de suflul unor doze.
- impedanță selectabilă între 4, 8 și 16 ohmi, cu două ieșiri în paralel.
- monitorizare a lămpilor de putere.

bugv22_01.jpg

bugv22_02.jpg

bugv22_03.jpg

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.