NimVind Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 (edited) Pret: 450 Localitate: Bucuresti Contact: 0724747428 Link producator: https://m.thomann.de/ro/studio_projects_b1.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând microfonul din titlu, alături de: - un stand full size - shock mount - pop filter - XLR cable Îl am de mulți ani, însă a fost folosit destul de puțin. Uzura este normală, având în vedere vârsta. Tot pachetul, nou, costă aproximativ 800 de lei. Prețul meu: 450 de lei și nu este negociabil. Predare personală în Unirii/Constituției. Review-uri găsiți pe net. Nu am sample-uri pentru că nu l-am mai folosit de prin 2015. E destul de apreciat pentru calitatea oferită raportată la preț, acesta fiind și motivul pentru care l-am ales la vremea respectivă. Edited April 23, 2021 by NimVind Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted April 26, 2021 Author Share Posted April 26, 2021 Interesat de schimburi. Pedale, timbre, mâncare pentru pisici, mucuri de țigară din Prîpeat șamd. Orice drăcovenie care îmi poate folosi. Cheers! 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted May 6, 2021 Author Share Posted May 6, 2021 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts