www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marsquake (alternative / post-grunge / nu-metal) cauta voce si synth


Gabi N
 Share

Recommended Posts


Salut,


Suntem formatia Marsquake din Bucuresti si cantam impreuna din decembrie 2020. Componenta actuala a proiectului este formata din Gabi Neagu (chitara), Stefan Maidaniuc (tobe), Romeo Unga (bas).


Genul principal pe care il abordam este Rock-ul alternativ, cu diverse influente post-grunge, nu metal, industrial, metalcore, pop. Nu ne limitam la un anumit stil, cantam diversificat - piese mai heavy, piese mai soft, dar incercam ca piesele noastre sa aiba o coeziune stilistica. Ascultam multe formatii si, in mod mai mult sau mai putin direct, suntem influentati de ele: Rammstein, Eisbrecher, Three Days Grace, Seether, Disturbed, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Celldweller, Billy Idol,  Motley Crue, Vita de Vie, Luna Amara, Trooper, Timpuri Noi, etc.
In prezent lucram la piese originale si deja aveam material compus: 13 piese in diverse stadii de finisare si multe idei. Piesele sunt simple si directe, fara momente de etalare instrumentala.


Cautam 2 colegi / colege (voce si synth), care isi doresc sa cante alaturi de noi si care rezoneaza cu ideea proiectului si se regasesc in ethos-ul flexibil al rock-ului alternativ.
Nu suntem virtuozi, nu cantam complicat, deci nu avem pretentia sa cantam alaturi de urmatorul Mike Patton sau Jordan Rudess si ne-ar placea foarte mult sa evoluam muzical impreuna.


Ne dorim sa cantam in limba romana, asa ca ar fi foarte fain ca viitoare voce sa compuna in romana. Ne-ar placea ca vocea sa fie clean, dar daca poti sa faci growl sau harsh vocals, acesta este un ingredient bonus pe care il vom presara in momentele cheie ale pieselor, insa nu ne axam in compozitii pe vocea extrema.
Pe partea de synth ne dorim sa aduci o componenta electronica formatiei, mai ales din zona industrial german / tanz metal, dar si din sferele pop, melodic metal, dance sau synthwave.
Cerintele noastre legate de partea muzicala a viitorilor colegi sunt mai mult orientative, frumusetea proiectului Marsquake si a Rock-ului alternativ este ca nu suntem constransi de limitele genurilor muzicale traditionale, asa ca personalitatea muzicala a fiecaruia va putea fi exprimata foarte usor, fie ca aveti afinitati catre muzica pop sau catre metalul melodic.


Iti putem promite:
- libertatea de a veni cu idei pentru piesele noi sau cele deja compuse
- bun-simt, respect si intelegere (nu suntem genul de oameni care se injura in sala de repetitii)
- seriozitate (nu intarziem la repetitii sau daca se intampla asta, anuntam din timp, astfel incat sa nu incurcam pe nimeni)
- ca desi avem joburi si nu trăim din asta, ne comportam cat de profesionist se poate

 

Sumarizand, cam acestea ar fi cerintele noastre (care mai mult reprezinta sperante):
- sa fii fan al rock-ului alternativ
- deschidere spre compozitii si influente diversificate (post-grunge, nu-metal, rock alternativ, etc)
- deschidere spre piese mai soft sau mai heavy
- dorinta de a evolua impreuna
- seriozitate (Pentru noi, proiectul Marsquake este mai mult decat un hobby. Ne dorim ca muzica pe care o compunem impreuna sa ajunga la cat mai multi oameni, in special prin cantari live - atunci cand acest lucru va fi posibil)

 

Daca esti interesat de proiect, poti lasa un mesaj direct aici sau prin PM!

Rock on 🤘,

Gabi N

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.