Solarograma Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ma pasioneaza subiectul de fuzzuri pentru facut zgomot de drone/doom/stoner/sludge/crust/black...este o gradina foarte larga. Pentru cine are asemenea curiozitati am facut la Consonance Studio din Timisoara, impreuna cu colegul meu Andrei Jumuga de la Ordinul Negru, un prim shootout cu ce am avut la indemana pentru niste inregistrari...dar mai urmeaza si diverse alte combinatii de ampuri, microfoane si pedale din aceasta zona. In clip este descris ce am folosit de aceasta data...enjoy! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 Pun tot aici si partea a doua, in care am experimentat cu ce platforme sunt potrivite pentru acest tip de pedale(din ce am avut noi la indemana): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts