www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Constantin220

expirat vând [EXPIRAT] Alimentator Electro Harmonix EHX 18DC-500 EU nou, polaritate centru pozitiv pentru Holier Grail, POG, Flanger Hoax

Recommended Posts

Pret: 60RON
Localitate: București
Contact: 0746975814
Link producator: https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_18dc_500_eu_power_supply.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
Stare: Nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Alimentator Electro Harmonix EHX 18DC-500 EU.

Important de știut:

- fabricat de Electro Harmonix pentru trei pedale în mod special: Holier Grail, POG, Flanger Hoax.

- polaritate centru pozitiv! Există și alte pedale în afară de cele de mai sus care necesită această polaritate însă MAREA MAJORITATE necesită CENTRU NEGATIV! Verificați cu atenție polaritatea necesară pedalei dumneavoastră înainte de a achiziționa/alimenta!

- este un alimentator neregulat, deci voltajul produs poate să fluctueze în funcție de rețeaua electrică. Mai departe citez serviciul de suport tehnic EHX UK: "verificat cu un voltmetru alimentatorul poate oferi o tensiune mai mare de 18V (în cazul meu a fost 25.5V). Dar în momentul în care este conectat la o pedală, tensiunea primită de aceasta va scădea la 18V. Această tensiune poate însă fluctua. Pentru maximă siguranță, contactați producătorul pedalei pe care doriți să o folosiți cu acest alimentator și aflați dacă sunt compatibile"

Și deci: pentru Holier Grail, POG sau Flanger Hoax, iar dacă vreți să alimentați altceva, nu uitați că are polaritate CENTRU POZITIV (inversă față de standardul pe piață BOSS), iar alimentatorul este neregulat (unregulated power supply). Verificați cu mare atenție dacă pedala dumneavoastră va putea funcționa în siguranță înainte de a cumpăra! Pentru Holier Grail, POG sau Flanger Hoax este desigur perfectă, conform producătorului EHX.

Cine are totuși nevoie de un astfel de alimentator îl poate cumpăra acum nou nouț (+ cutie) cu 60RON (nou la Thomann este 92RON + 20EUR livrare, este mai scumpă livrarea decât el).

Vânzare doar în București cu predare personală.

P_20201130_150613_vHDR_Auto.jpg

P_20201130_150650_vHDR_Auto.jpg

P_20201130_150658_vHDR_Auto.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.