ROTTOISGOOD Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Pret: 2500 lei Localitate: Rasnov sau ocazional Bucuresti Contact: 0726009051 Link producator: https://guildguitars.com/g/m-120/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara acustica Guild GAD M20, (vine cu case-ul original) luata prin 2008, 2009 aproximativ. Este defapt modelul acustic-electric, sigur pot monta doza la loc daca cumparatorul doreste, diferenta de pret nu ar fi majora cu doza adaugata. Eu i-am scos doza (Fishman), nefiind mare fan de sunetul de piezo. Modelul este scos din productie, fiind inlocuit cu modelul GAD M120. Este o chitara excelenta si extrem de versatila cu caracteristicul ton al unei chitare exclusiv din mahon. Cald si ciocolatiu ar fi termenii cu care i as descrie vocea. Se preteaza foarte bine atat la fingerstyle, strumming, si foarte bine la slide si are proiectie si volum extrem de pertinente. Cat despre genuri, precum am incercat sa exemplific in video, are o paleta larga de posibilitati. Sorry de calitatea sunetului, este cu un biet telefon. Videoul fiind foarte mare, atasez un link cu un anunt pe FB iar in sectiunea de commenturi gasiti video-ul. https://www.facebook.com/groups/vanzari.second/permalink/3382254261871040/?sale_post_id=3382254261871040 Pretul este usor negociabil In caz de acustic lovers, vand o gama mai larga de produse pe directia asta, precum un microfon/doza de la Schertler, strapuri, microfon instrument, cablu jack Evidence. Drept urmare daca vreti chitara plus ceva produse din cele enumerate, gasim a good deal. Multam! Andrei 0726009051 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROTTOISGOOD Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 UPDATE In urma unui research mai asiduu am gasit preturile initiale, eu am primit o cadou si nu mi aduceam aminte preturile, ma luasem dupa modelul M120 care o inlocuise pe cea de fata. Aparent 600 US era pretul noua asa ca noul pret este 1600 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts