elbus 57 Posted October 31, 2020 Pret: 1234 Localitate: Arad Contact: 0728499776 Link producator: Eu Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedalierul făcut de mine, vopsit electrostatic. Acum câteva zile, am postat un pedalier făcut de mine, în faza brută ( din dur - aluminiu).Ieri a venit de la vopsit ( electrostatic) și eu zic că a ieșit perfect.La al meu o să-i pun niște laterale din lemn, dar se pot face doar din dur -aluminiu.Al meu are 4 mm grosime ( puteam să-l fac lejer din 3mm - că rezista), și 32 x 56 cm ( l x L). Are 2.5 Kg și velcro stă bine prins de el.Costurile mi-au ieșit la aprox. jumate din prețurile de pe piață, dar cred că e mult mai robust și material mult mai bun, decît cele produse în China de firme serioase.Dacă vă place și doriți să comandați, vă stau la dispoziție, în privat.Mulțumesc. P.S. Fotografiile au fost făcute în grabă! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenderul 10 Posted October 31, 2020 Felicitari pentru rezultat! Spor la fabricat! 👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
boc 65 Posted November 1, 2020 Este pentru vanzare? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elbus 57 Posted November 1, 2020 Mulțumesc! Ăsta l-am făcut pentru mine. Boc, citește mai atent ce am scris în anunț. Fac și la comandă, în funcție de dorințele clienților.Câte pedale vreți pe pedalier...ce formă să aibă.Vă alegeți un model și discutăm.Cel mai simplu e la telefon.pe site, găsiți numărul meu de telefon. Mulțumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites