elbus 57 Posted October 20, 2020 Pret: 4321 Localitate: Arad Contact: 0728499776 Link producator: Eu Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut frați și surori! M-am săturat de prețurile super high la pedalierele din metal și m-am apucat cu un amic care are firmă dă fierătanii și fratele lui, care taie cu laser pă ele, să-mi fac un pedalier, pentru pedăluțele mele ( găurile le-am conceput special pentru ce am eu, vreo 10 pedale)...l-am făcut din dur aluminiu de 4 mm, foarte gros pentru dimensiunile lui de 32 x 56 cm! Puteam să-l fac de 3 mm sau 2 mm și o ranforsare pe mijloc...fiind primul pedalier, care-l țin pentru mine, merge! Vă trimit poze cu varianta brută după benduială....după, vă trimit poze și cu ea vopsită în cîmp electrostatic și după, cu lateralele din lemn, cu un sistem de prindere (mînere). Dacă o să vă placă rezultatul final, mă contactați și ieșim la juma' de preț, față de alea de firmă-made in CHINA. Zic la jumate, că dacă se fac unicat, e preț de unicat...dacă ar fi de serie, ar fi mai ieftin! But, brothers and sisters și la juma de preț, e deja mai bine! Am pus ceva pedale aleatoriu, în poze. PS ... Se pot face cum vreți voi, după proiectul vostru.... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites