minu Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Pret: 200 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor multieffect pentru chitara electrica, cu tot cu cutia lui originala. Sunt primul proprietar si l-am luat acum 7-8 ani. Toate functiile lui sunt functionale, dar uneori selectorul de preseturi din dreapta nu cupleaza - are momentele lui - banuiesc ca este ceva legat de contacte. A fost cantat 99% din timp in casa si cand nu a fost cantat a fost tinut in cutie. Vine cu incarcatorul lui original, fara manual. Are o serie de 50 de preseturi "din fabrica" dar care pot fi ajustate dupa gust, si alte 50 de sloturi in care se pot face preseturi noi. Cu pedala de expresie si acordor integrat, e un procesor ideal pentru cine vrea sa se familiarizeze cu diferite efecte de chitara si cu cateva simulari de amplificatoare celebre. Combo: impreuna cu amplificatorul ibanez tbx 15R din anuntul acesta se da la pretul de 350 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 "toate functiile sunt functionale". Promit ca am avut mai mare grija de procesor decat de exprimarea mea. Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 UP: amplificatorul + procesorul, ambele la 300 RON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 Pret nou: 150 RON Amplificatorul, 150 Ron Procesorul. Sau 250 ambele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 200 Ron - amplificator + procesor (in cutie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 up - 150 ambele: procesor + amplificator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts