www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
sorin_popovici

expirat vând [EXPIRAT] Two Rock Bi Onyx 40W - 4 X 6V6

Recommended Posts

Pret: 7000 RON
Localitate: Iasi
Contact: 0729085062
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand un Two Rock Bi Onyx - 40W

E cel mai bun amplificator pe care l-am avut pana acuma. Are doua canale cu eq separat pentru ele, pana si control pentru reverb separat. Are un footswitch pe care am uitat sa-l fotografiez, dar e perfect si el. Poti activa pe fiecare canal un boost. Nivelul boost-ului se seteaza din potentiometrele de pe fata amplificatorului.

Eu am dat 1200 + 100 gbp pe el. Atat vreau pe el. 

Are lampile schimbate cu lampi Tube Amp Doctor. Am dat pe ele 114 euro. Au trebuit schimbate ca imediat ce l-am luat m-am dus sa ma laud la o sala cu el si l-a dat un amic la maxim si au crapat lampile vechi ehx pe care le avea. Fiveseven de aici de pe forum mi-a facut rebias, dupa ce au sosit noile lampi. Are si un cover de material textil. Nu se da si cabinetul in banii astia!  Cabinetul a mai fost vreo 500 euro cu tot cu transport ca idee, daca sunt doritori.

Sunt destule clipuri pe youtube. Atentie insa eu am varianta cu 6V6 si nu cu EL34. Unele din clipuri au EL34, uitati-va in descriere ca lumea mai zice...daca nu, intrebi :)

La modelele de 50W si 100W poti sa schimbi intre 6L6 si EL34, dar la cel de 40W nu se poate. Ai doar 6V6 desi pe sasiu scrie ca se poate.

Un review in detaliu cu video si tot ce trebuie pentru exact modelul meu e aici:

https://www.guitarinteractivemagazine.com/issues/issue-28/reviews/two-rock-bi-onyx-40-head/

Eu as vrea sa-l dau in Iasi. Momentan nu sunt in tara si ar trebui sa vin pe acasa ca sa-l impachetez. Daca-l dau in Iasi, am pe cineva care te ajuta sa-l iei.

Ma intereseaza si schimburi, cu Gibson Les Paul Standard sau cu alte chitari in aceeasi zona de pret sau mai scump (plus diferenta) sau un Marshall vintage, dar prefer banii. 

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.